Skip to main content

Zilnic, corpul uman este

Expus la factori externi, cum ar fi

Care pun în pericol sistemul imunitar

Putem să îl ajutăm

Play Video

Folosind tehnologia cea mai recentă

Metodă Non-Invazivă

Proces care nu generează efecte secundare

Elimină Microorganismele Patogene

Folosim cea mai nouă tehnologie pentru a elimina microorganismele patogene

Sistem Imunitar Puternic

Scopul nostru este de a consolida sistemul imunitar

Normalizează Funcțiile Corpului

Un sistem imunitar sănătos va menține un corp sănătos

Primii pași

Între 1990-1993

În Germania s-a născut ideea fondatoare care a devenit scopul Shanti Deus până astăzi: promovarea și utilizarea celor mai noi tehnologii în abordarea noastră de a îmbunătăți calitatea vieții.

Ulterior, conducerea companiei a decis să meargă mai departe. Astfel, în 1995, echipa Shanti Deus și-a început activitatea în Austria. De la începutul anului 2001, ne-am extins activitatea în România. Îmbunătățirea continuă, obținerea rezultatelor dorite, experiența acumulată, aceștia sunt factorii care ne-au menținut focusați pe scopul nostru.

Vizualizați Serviciile Noastre

În clinica noastră

Folosim procedeul Medicină Cuntică-Spațială ce investighează starea de sănătate particulară pentru fiecare persoană, ajutând organismul și energia sa să fie readusă și menținută într-o stare de echilibru proprie corpului.

Această metodă se adresează fiecărei persoane care dorește să mărească rezistența organismului la factorii externi precum microorganismele patogene (microbi, paraziți, bacterii, virusuri, mucegaiuri, ciuperci și viermi).

Această tehnologie nu este invazivă, nu provoacă durere, nu este medicală, nu interzice tratamentele medicamentoase și nici nu le influențează.

Vizualizați Serviciile Noastre

Ce putem face

Testare

Testarea corpului se face pentru microorganismele patogene în scopul de a vedea cauza bolii.

Distrugerea paraziților

Distrugerea și eliminarea tuturor microorganismelor patogene din organism.

Curățarea de paraziți

O parte din procesul nostru de curățare pe care noi îl denumim „deparazitare”.

Curățare Completă

Acesta este cel mai avansat proces de curățare pe care îl oferim.

Câmp de Plasma

Această rază de câmp de 9 metri se adresează întregului corp printr-o abordare non-invazivă.

Lumină Fotonică

În cazul rănilor externe, a ulcerațiilor pielii sau arsurilor.

Câmp de imprimare cu frecvențe

Două sau mai multe linii de energie care se intersectează creează un vortex energetic.

QEG Frecvențe Non-Locale

Einstein a numit acest efect „Acțiune supranaturală la distanță”.

Energie Radionică Super-Orgonită

Cea mai scurtă distanță dintre două puncte din univers este o legătură structurală.

Încărcare Energetică

Încărcarea chakrelor și a câmpului auric cu energie vitală pentru a echilibra energetic corpul.

Mega Brain

Tratarea depresiei prin sincronizarea emisferelor cerebrale.

Terapie cu Ozon

Curățarea corpului prin intermediul terapiei cu ozon.

Activitatea noastră este susținută cu mândrie de partenerii noștri din întreaga lume.

Află mai întâi că

Microorganismele patogene sunt cauza majorității bolilor. Dacă le eliminăm, eliminăm și boala.

În categoria patogenilor putem include: paraziți, viermi, virusuri, ciuperci, bacterii și mucegaiuri. Mai jos puteți vedea exemple de microorganisme patogene sub microscop.

Mai jos sunt câteva exemple de microorganisme patogene și bolile corespunzătoare lor

Maladie
Microorganism patogen
Simptome
Boala Lyme
Bacteria Borrelia Burgdorferi
Erupții cutanate ale ochilor, eritem migrenă cronică, miocardită, cardiomiopatie, aritmie, artrită, artralgie, meningită, neuropatie și paralizie a nervului facial
Hepatită C
Virusul Hepatitei C (VHC)
Ocazional febră, urină întunecată, dureri abdominale, piele tare galbenă, afecțiuni hepatice, ciroză, insuficiență hepatică, cancer hepatic, vase sanguine dilatate în esofag și stomac
Astm
Ascaris lumbricoides vierme rotund (limbrici)
Dificultăți de respirație, inflamație pulmonară pe termen lung, obstrucție a fluxului de aer, bronhospasm, respirație șuierătoare, tuse, senzație de apăsare a toracelui
Infecție a tractului urinar
Bacteria Escherichia Coli
Crampe abdominale severe, diaree, colită hemoragică, vărsături, febră, peritonită, mastită, septicemie, pneumonie gram-negativă, sindrom hemolitic uremic
Herpes simplex
Virusul Herpes simplex
Infecția pielii sau a mucoasei, vezicule (în gură sau pe organele genitale), durere în timpul urinării (herpes genital), mâncărime, simptome asemănătoare cu gripa: febră, ganglioni limfatici umflați, dureri de cap, oboseală, lipsă de apetit

Rețineți că multe boli sunt interconectate cu alte tipuri de boli. Prin urmare, majoritatea microorganismelor patogene sunt interdependente și coexistă.

Mediu acid în interiorul corpului

Celulele tale, reacțiile chimice din interiorul lor, bacteriile benefice din sistemul digestiv și din sistemul imunitar funcționează ideal într-un mediu ușor alcalin. Având un mediu acid în organism înseamnă că sistemele corpului nu funcționează eficient, iar microorganismele patogene se dezvoltă rapid într-un mediu acid.

Numărul de bacterii din organism

Numărul de celule umane și bacteriene din organism este estimat pe baza unui "corp" de referință ce are greutatea de 70 kg și arată că numărul de bacterii din organism este de fapt de aceeași ordine ca și numărul celulelor umane și masa lor totală este de aproximativ 0,2 kg. O boală va ridica această valoarea la 2 kg din masa corporală totală.

Cea mai bună protecție

Sistemul de apărare pe care vă puteți baza întotdeauna este sistemul imunitar al corpului. Agenții patogeni pot evolua și se pot adapta rapid, evitând astfel detectarea și neutralizarea efectuată de sistemul imunitar; totuși, mecanismele multiple de apărare au evoluat de asemenea pentru recunoașterea și neutralizarea agenților patogeni.

Sistemul nostru imunitar

Este sistemul natural de apărare al organismului și are o importanță vitală în menținerea sănătății.

Componentele primare ale sistemului imunitar sunt amigdalele, timusul, ganglionii și vasele limfatice, splina și măduva osoasă. Dacă simțiți durere în aceste părți ale corpului, înseamnă că sistemul imunitar este afectat.

Amigdalele

Îndreptate către tractul aerodigestiv, ele creează celule albe. Păstrarea gurii noastre curate și sănătoase crează prima barieră protectoare împotriva microorganismelor patogene.

Timusul

Este un organ limfatic specializat și primar al sistemului imunitar. În timus, celulele T ajung la maturitate. Celulele T sunt critice pentru adaptabilitatea sistemul imunitar, atunci când organismul se adaptează în mod special față de invadatorii străini.

Ganglionii și vasele limfatice

Sistemul limfatic este o rețea, de ganglioni și vase limfatice, răspândită în întregul corp și care transportă lichid limfatic, nutrienți și deșeuri între țesuturile corpului și fluxul sanguin. Sistemul limfatic este o parte importantă a sistemului imunitar. Ganglionii limfatici filtrează lichidul limfatic în timp ce curge prin aceștia, blocând bacteriile, virusurile și alte substanțe străine, care sunt apoi distruse de celulele albe din sânge numite limfocite.

Măduvă osoasă

Acesta este țesutul moale aflat în principal în interiorul oaselor lungi ale brațelor și picioarelor dar și în vertebrele și oasele pelvine ale corpului. Este alcătuită din măduvă roșie, care produce celule albe și trombocite dar și din măduvă galbenă, care conține grăsime și țesut conjunctiv și produce unele celule albe.

Splina

Filtrează sângele prin eliminarea celulelor sanguine și a trombocitelor vechi sau deteriorate și ajută sistemul imunitar prin distrugerea bacteriilor și a altor substanțe străine.

Parameci sub microscop

Expus la frecvențe precise

Parameci în organism

Microorganismele patogene sunt organisme vii care nu pot fi văzute cu ochiul liber și asemănător cu parameciul, ele trăiesc în interiorul corpului. Aceste microorganisme patogene se hrănesc cu un alt organism viu căruia îi cauzează frecvent daune sau boli.

Aplicarea frecvențelor pe parameci

Fiecare microorganism patogen are o frecvență de rezonanță specifică. Când se aplică o frecvență precisă, membrana exterioară a microorganismului patogen este spartă și acesta moare. Acest proces nu generează efecte secundare.

Trageți separatorul verde spre stânga sau spre dreapta pentru a vedea diferențele

Serviciile noastre

Procedurile oferite de Medicina Cuantică-Spațială devitalizează microorganismele patogene și acesta este motivul pentru care aceste proceduri nu cauzează niciun disconfort sau daune organismului uman. După ce microorganismele patogene sunt distruse și eliminate, corpul uman își recuperează complet vitalitatea. Această metodă nu afectează celulele corpului uman, ci le protejează.

Pasul Nr. 1

Testarea corpului pentru microorganisme patogene

Testul se face folosind un scanner cuantic de frecvențe. Este nevoie de până la două ore pentru a scana corpul pentru următoarele categorii: paraziți, viermi, virusuri, ciuperci, bacterii și mucegaiuri. De asemenea, putem testa corpul numai pentru un anumit microorganism patogen.
După test, rezultatele sunt comparate cu baza de date care conține peste 2000 de microorganisme patogene cunoscute. Pe baza rezultatelor, decidem tratamentul.

Pasul Nr. 2

Distrugerea și îndepărtarea microorganismelor patogene

Fiecare microorganism patogen are o frecvență specifică. Atunci când această frecvență este produsă de un generator cuantic de frecvențe, membrana exterioară a respectivului microorganism patogen este zdrobită și acesta moare. Corpurile microorganismelor patogene moarte sunt eliminate de organism și apoi sistemul imunitar începe să funcționeze corect.
Când funcționează 100%, sistemul imunitar garantează menținerea sănătății și bunăstării corpului uman.

Curățare de Paraziți

Serviciul Nr. 1

Numim acest serviciu „deparazitare” și este una dintre cele mai solicitate proceduri de curățare. În timpul acestei proceduri eliminăm cei mai cunoscuți paraziți din organism. Scopul acestei proceduri este de a ajuta sistemul imunitar să se recupereze și să funcționeze corect. Este o procedură ce se realizează în 3 pași.

1

Rinichii, prin nefroni, participă la controlul volumului diferitelor fluide din compartimente, la osmolalitatea fluidelor, la echilibrul acido-bazic, la diferitele concentrații de electroliți și la eliminarea toxinelor. Trebuie să pregătim corpul pentru deparazitare și de aceea, mai întâi curățăm rinichii pentru a ne asigura că aceștia funcționează corect.
2

În timpul celei de-a doua etape a procedurii, ne axăm pe principalele categorii de paraziți: endoparaziți, care provoacă infecții în interiorul corpului și ectoparaziți, care cauzează infecții superficiale în interiorul pielii. În aceste etape sunt incluse viermii, trematodele, nematodele, oxiurii, organismele protozoare și multe altele. Această etapă durează între 6 și 8 ore.
3

În unele cazuri, recomandăm utilizarea tratamentelor naturale pentru a menține starea de sănătate și pentru a preveni o viitoare infecție cu paraziți.
Programare On-Line

Curățare Completă

Serviciul Nr. 2

Acesta este cel mai avansat proces de curățare pe care îl oferim și poate dura între 3 și 5 zile. Pe baza testului de scanare, vom configura tratamentul care va include toți paraziții și viermii cunoscuți, dar și toate virusurile, ciupercile, bacteriile și mucegaiurile. Scopul final este de a curăța întregul corp.

Scanare Completă

Primul pas este de a scana întregul corp pentru a identifica microorganismele patogene.

Factori interni

După ce eliminăm microorganismele patogene, ne adresăm bolilor care există în interiorul corpului.

Small shade
Medium shade
Large shade
Complete Cleaning

Factori Externi

În timpul sesiunii, abordăm toate microorganismele patogene exterioare care au afectat corpul.

Recuperare Completă

Monitorizăm starea organismului în timpul întregii proceduri pentru a realiza o recuperare completă.

Puteți să eliminați cauza

Prin eliminarea microorganismelor patogene

Serviciul Nr. 3

Câmp de Plasma

Această rază de câmp de 9 metri se adresează întregului corp printr-o abordare non-invazivă. Nu numai că vizează microorganismele patogene, ci ajută la aducerea întregului corp la un nivel de homeostazie – întărirea sistemului imunitar, detoxifiere, curățarea organelor, creșterea forței vitale, reducerea stresului/inflamației și crearea unui mediu ideal non-acid în interiorul și în exteriorul organismului pentru o sănătate optimă și pentru schimbări benefice.
Folosim un generator cuantic precis pentru a emite frecvențe, în condiții optime de siguranță, întregului tău corp până cel mai adânc nivel celular.

Serviciul Nr. 4

Lumină Fotonică

În cazul rănilor externe, ulcerații cutanate și a arsurilor, așa cum a declarat NASA, lumina fotonică mărește energia din interiorul celulelor pentru a accelera vindecarea. Aceasta este o metodă non-invazivă menită să ajute celulele să se recupereze. Expunerea microorganismelor patogene la lumină fotonică le devitalizează și le distruge, permițând sistemului imunitar să se refacă.

Serviciul Nr. 5

Câmp de Imprimare cu Frecvențe

De fiecare dată când două sau mai multe linii de energie se intersectează, ele creează un vortex energetic de dimensiuni mici. Această lege simplă și dinamică a fizicii este fundamentul domeniului de imprimare cu frecvențe. Această tehnologie incorporează cele mai recente valuri scalare cunoscute, punctul zero, știința vortexului și rația de aur precisă din matematică bazată pe aplicarea antică și sacră a geometriei hiperdimensionale a frecvențelor.
Folosim un generator cuantic precis pentru a emite frecvențe, în condiții optime de siguranță, întregului tău corp până cel mai adânc nivel celular.

Serviciul Nr. 6

QEG Frecvențe Non-Locale

La începutul anilor 1900, Albert Einstein și-a dezvoltat teoriile sale privind relativitatea specială și a teoretizat că anumite comportamente ale particulelor nu pot fi explicate de cunoașterea științifică actuală. Einstein a numit acest efect „Acțiune supranaturală la distanță” deoarece atunci când o parte de ADN este luată dintr-un sistem și plasată într-o locație diferită, orice acțiune efectuată asupra acesteia, iar în cazul nostru aplicarea frecvențelor, aceeași acțiune va fi implicit efectuată instantaneu asupra sistemului original, indiferent de distanță.

Serviciul Nr. 7

Energie Radionică Super-Orgonită

Cea mai scurtă distanță dintre două puncte din univers este o legătură structurală. De-a lungul istoriei umane, Energia Chi sau Forța de Viață a fost folosită în multe scopuri și, prin urmare, putem folosi această Energie Chi pentru a stimula energia celulară și pentru a o ajuta să se refacă.

Serviciul Nr. 8

Încărcarea Chakrelor

Corpul uman are 7 centre energetice majore care se numesc chakre. Putem să vedem energia chakrei folosind un dispozitiv kirlian care surprinde fenomenul descărcărilor electrice coronale. Fiecare chakră corespunde unei părți a corpului nostru, incluzând și organele corespunzătoare. Dacă devitalizăm organele de energie, având un stil de viață stresant, permitem apariția unor boli în corpul nostru. În acest caz, trebuie să încărcăm chakrele pentru a avea un nivel de energie optim.

Serviciul Nr. 9

Tratarea depresiei cu Mega Brain

Depresia este o stare de dispoziție proastă și o aversiune față de activitate, care poate afecta gândurile, comportamentele, sentimentele și bunăstarea unei persoane. Este, de asemenea, un simptom generat de bolile fizice și un efect secundar al unor medicamente sau tratamente medicamentoase. Apariția insomniei, a somnului excesiv, a oboselii și a unor dureri generale, a durerilor și a problemelor digestive sau a energiei reduse poate fi, de asemenea, prezentă la persoanele care suferă de depresie.
Folosind Mega Brain, sincronizăm emisferele creierului pentru a contracara starea de spirit scăzută, aversiunea și toate simptomele generate de depresie. O sesiune de 10 minute cu Mega Brain este egală cu 6 ore de somn.

Serviciul Nr. 10

Terapie cu Ozon

Gazul de ozon (O3) descoperit la mijlocul secolului al XIX-lea este o moleculă formată din trei atomi de oxigen într-o structură dinamică instabilă datorită prezenței stărilor mezomerice. Terapia cu ozon a fost utilizată și studiată intens pentru mai mult de un secol. Efectele terapiei sunt dovedite, constante, sigure și cu efecte secundare minime care pot fi prevenite. O3 medical este utilizat pentru dezinfectarea și tratarea bolilor. Modul de acțiune al Ozonului este dat prin faptul că inhibă bacteriile, virusurile, ciupercile, fermenții și protozoarele, stimulând oxigenul în metabolism și activând sistemul imunitar.

Echipa Shanti Deus

Avem până în prezent 20 de ani de experiență susținuți de o muncă progresivă, devotament și curaj în domeniul Medicinei Cuantice-Spațiale.

Tamarinda Maassen

Tamarinda Maassen

CEO și Fondator al Shanti Deus

“O tehnologie care merge până în celulă. Clinica de Medicină Cuantică-Spațială din Timișoara este unică în Europa. Toată lumea aștepta să se inventeze o aparatură cu ajutorul căreia se intră bolnav și se iese sănătos. Ea există, este mai greu de acceptat cu mintea umană, lucrează pe frecvențele de gândire a omului, în sensul în care tot corpul uman este prins în creier. Din neuroni sunt dendritele care sunt aproapre de 2m și jumatate de lungi, ceea ce înseamnă că ele merg până la jumatate de metru în Pământ…asta înseamnă că corpul fizic este în creier cu totul și se află chiar în mijlocul minții omului. De aici se ajunge la tratarea sistemului imuntar.” - Conferința Ezoteric Fest
Oana Dembele

Oana Dembele

CEO și Fondator al KST

Kogaion Secret Travel a fost înființată pentru a fi aproape de cei care doresc să cunoască adevăratul leagăn al omenirii, să îi descopere adevărata istorie, urmând pașii Dacilor înțelepți și antici, descendenți ai Hiperboreenilor. Nu ezita, astazi te poti SCHIMBA!
Teodor Maassen

Teodor Maassen

Manager la Shanti Deus

În viitor, tehnologia utilizată pentru tratarea și vindecarea oamenilor se va baza pe frecvențe și plasmă. Un generator cuantic precis care emite o frecvență fixă este capabil să distrugă și să elimine microorganismele patogene specifice din corpul uman. Această metodă va ajuta sistemul imunitar să se recupereze și să funcționeze corect. Menținerea unui sistem de apărare puternic ne acordă o viață sănătoasă și îndelungată.
Partea noastră din tratament
80
Partea ta
20
Diferența de 20%

Reprezintă angajamentul tău în vederea aplicării sfaturilor sugerate

Descoperă mai mult

Media

Ultimele videoclipuri

Ezoteric Fest 20:39

Conferință – Clinica de Medicină Cuantică-Spațială

Aplicarea de frecvențe 3:20

Exemplu, sub microscop, de frecvențe aplicate pe paraziți

Aplicarea de frecvențe 2:03

Parameci expus unor frecvențe cu o undă pătrată

Unde ne puteți găsi?

 

Timișoara – Bld. Liviu Rebreanu, Nr. 45, Jud. Timiș, România – 300210

Oana: 0747 079 016 Teo: 0745 174 725

shantideus@yahoo.com

  Dorești sa faci o programare?


  [checkbox* checkbox-accept "Accept Termenii și Condițiile"]


  Aveți și alte întrebări?

  Citiți F.A.Q

  Doriți să faceți o programare?

  Contactați-ne

  Declarație de declinare a responsabilității

  Acest website există pentru a vă ajuta să cercetați și să aflați mai multe despre generatoare cuantice, scannere cuantice de frecvențe, generatoare de plasmă care furnizează astfel de frecvențe. Informațiile de pe website-ul shantideus.svit.ro sau link-urile care duc spre alte website-uri nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Informațiile și produsele sunt furnizate numai cu scopuri educaționale și de cercetare, iar prin utilizarea acestui website și a informațiilor prezentate pe acest website vă asumați responsabilitatea pentru orice acțiune pe care o veți întreprinde. Nu sunt precizate sau implicate niciun fel de pretenții, iar Shanti Deus sau Medicină Cuantică Spațială S.R.L. nu este în niciun fel responsabilă pentru informațiile furnizate sau utilizarea produselor pentru orice altceva decât cercetarea responsabilă.

  Întrebări frecvente

  Cât durează o sesiune?

  Durata unei sesiuni depinde de ceea ce dorește clientul să obțină. Dacă clientul dorește să beneficieze de mai multe servicii, sesiunea va fi extinsă. De exemplu, o Curățare de Paraziți durează între 6-8 ore și o Curățare Completă durează între 3-5 zile.

  Acest proces interferează cu medicina tradițională?

  Tehnologia utilizată în acest proces nu este invazivă, nu provoacă durere, nu este medicală, nu interzice tratamentele tradiționale medicamentoase și nici nu le influențează.

  Unde se face tratamentul?

  Toate serviciile noastre se fac la clinica noastră din Timișoara, Bld. Liviu Rebreanu, Nr. 45, Județul Timiș, România – 300210.

  Ce garanții am?

  Medicina Cuantică-Spațială nu oferă șanse magice sau miraculoase de vindecare. Procesul numit Medicină Cuantică-Spațială necesită muncă în echipă. Cooperarea perfectă între părți este cheia succesului în acest proces. Un corp care a fost afectat mult timp de o boală necesită cel puțin jumătate din acel timp pentru procesul de vindecare. Shanti Deus nu oferă nicio garanție clienților care nu își îndeplinesc angajamentul de a participa la procesul lor de vindecare.

  Cât costă?

  Prețul depinde direct de mai mulți factori: starea de sănătate a clientului, preferințele și cererea sa. Pentru o programare, pentru oferta de preț sau pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați și să vă descrieți cazul.

  Termeni și Condiții

  Puteți citi Termenii și Condițiile noastre aici.

  SVIT.RO | Lamda
  Timișoara, Bld. Liviu Rebreanu, Nr. 45
  Jud. Timiș, România - 300210
  Oana: 0747 079 016
  Teo: 0745 174 725
  E: shantideus@yahoo.com

  © 2018 Shanti Deus. Termeni & Condiții
  Toate drepturile rezervate, Medicină Cuantică Spațială S.R.L.